Твір на тему: «Портретний нарис відомої людини»



Чи то неодноразово переглядаючи випуски новин, чи то розглядаючи відомі світлини, зауважую характерні риси: щира посмішка, виразний погляд та елегантна зачіска. Начебто звичайна жінка, та ні, насамперед, відомий журналіст!

Чиста, милозвучна українська мова, привабливий одяг та витончені жести — усе це притаманне Аллі Мазур і характеризує її як справжнього майстра своєї справи. До того, як Алла почала працювати ведучою на одному з провідних каналів нашої країни, їй довелося пройти досить-таки нелегкий і тернистий шлях. Свою кар’єру журналіста вона починала з програм головної української інформаційної радіо хвилі «Перший канал», де готувала і важливі марафони, і серйозні радійні звіти, потім був УТ-1, де Алла Мазур спробувала себе в ролі ведучої першого вітчизняного ток-шоу «Перехрестя» і стала одним із авторів скандально-викривального серіалу «Інвестиційна історія». А чи мало це говорить про її високі професійні якості? Та, мабуть, не мало. Здається, такої ж думки дотримувалась і редакція телеканалу «1+1», адже на роль ведучої першого випуску ТСН без вагань була запрошена саме ця жінка. І ось, зараз Алла Мазур улюблена ведуча мільйонів українців, обличчя головних випусків ТСН та просто цінний кадр «плюсів». Вона повністю відповідає рівню цього, далеко не останнього за важливістю в нашій країні, телеканалу. Алла серйозно слідкує за своєю зовнішністю, завжди виглядає достойно й приємно вражає свою аудиторію вишуканими, неповторними вбраннями. Досконало володіє англійською й нашою державною мовою. Вражає те, що вона не соромиться показувати свої відверті емоції і демонструвати власне бачення нагальної проблеми, і, що не дивно, це завжди доречно і ніколи не псує, а навпаки, покращує враження від таких щирих новин.

Рівень Алли Мазур підтверджується численними нагородами і званнями. Вона володарка титулу «Всенародне визнання», нагороджена орденом «Княгині Ольги» 3-го ступеня, переможниця численних номінацій: «Людина року. Найкращий тележурналіст 1995 року», «Найкраща ведуча інформаційних програм», «Ділова жінка України. Телеведуча».

Тож я не сумніваюсь, що обрала для себе правильного взірця, людину, на яку хочу бути схожа, адже в наш час можна зустріти величезну кількість сумнівних журналістів, а ось справні професіонали — це вже величезна рідкість.